1. mai

1. mai
Spyflue på veggen, se møtet på Youngstorget, etter frokost på Blitz. Æv! Nei, dette er jo ikke godt nok, folkens! Jonas Gahr Støre avslutta, og før han Bjørnar Moxnes og Audun Lysbakken, preformerte taler der Jonas ikke åpna med å si Kamerater! Faen.
Man kan stille seg bak dette folket, men dette er ikke kraft, bare vonde ord. Hva faen er meninga med dette?
Audun Lysbakken kom med noen billige slagord, Moxnes varma der han tror på framgang for folket over hele verden, Jonas Gahr Støres tale var godt håndverk. Yeah!
1. mai i Shangahai, hvordan er det? Nei, vi snakker ikke om velferd, det er ingen kampsak, kampen for frihet er av et helt annet kaliber, slapp’a!
Man tror liksom folket lar seg forføre, man går bare stille i dørene og i Stortingskorridorene, horribelt!.
Ja til meningsfullt arbeid glimret med sitt fravær, dette er jo bare byråkratisk sludder! Vrøvl!
Kl 13.03, kort etter møtet, der jeg ikke gikk i tog, det var for vovet, nei her er det bare dårlige paroler, ingen essensielle! Iddioter!
Samling på pub! Drekka! Hysj! Kommentarer blir overflødige, i denne stemningen av stillhet, som er den nye regjeringa som kommer, og det er jo ikke så gærent sånn sett, men det er jo ingen entusiasme!
Vås!
Kamerater! Vi går til valg for en mer frihetsskapende verden! Hele folket i meningsfullt arbeid! Stopp svineriet med konsulentbyråer! Til kamp mot ekspertveldet!
Det fins jo ikke noe annet enn konsulenter for tiden, samt seniorrådgivere og seniorsaken, slutt!
Som spyflue på veggen ser jeg de råtne forholda, der sekta Blitz ikke var noe bedre, bare oser av selvrettferdighet! Sånn hare blitt. Duster.
Nei, man kan ikke se på dette uten å regelrett grine!
Nei, ikke meg imot å se hva jeg kan gjøre med dette, møter som dette skaper den rene politikerforakt, dette er ikke bra for demokratiet, ingen mener noe om noe, bare lirer av seg tøvete politisk korrekte uttalelser, jeg skal ta makta nå.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: