1. mai

1. mai kom godt i gang, dette er ingen svanesang, i det minste er de fine pamper ikke en av dine, Youngstorget går og går på tomgang.
Her i gården er det nok så det er nok om det som sies fra talerstolen, nok om det. Nei, ikke på vilkår kan man i det hele tatt si noe om hva man snakker om der man snakker sammen sammen om det man snakker om slik at folk tror at de snakker om det som det som snakkes om.
Videre kan man si om toget at dette ikke er barnetoget, og dette ikke er syttende mai. Annet kan sies når man ser nærmere på det, Roar Flåthen holdt hovedtalen og man har ikke noen mening om hovedverneombudet i brannvesenet av den grunn.
Hovedsaka er nok ikke helt sagt, så vidt vi veit, men det er ingen grunn til å vite for mye.
Hvem veit, det var rimelig mange ute i dag, grunnet både det fine været og annet, dermed kan man snakke sammen her og der over partigrenser.


[nggallery id=2]


Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: