16. juni

Disårder – Salongorkestret

Shocktilstand – Jenkem Warriors

 

Jenkem Warriors:

Jenkem Warriors består av en ny generasjon oslo-pønkere med utviklet sans for oslo-pønkens historie og estetikk. De blåste inn i den lokale scena som en stormvind i 2011, og vakte berettiget oppsikt med demoen «autonomous for south africa». Jenkem Warriors kombinerer knallhard, stilsikker og original musikalitet med gatevis politikk og en god porsjon humor. En vinnerformel som skaffer dem nye fans for hver konsert.

Salongorkestret:

Et fem manns-sterkt orkester som harver klassiske pønk-svisker på akustiske instrumenter, med hoiende allsang til. Voksent og mandig og svært underholdende.

Shocktilstand:

Dette dansk/norske foretaket har holdt på i ca et halvt år, og har vakt oppsikt i K-town med et knippe konserter litt utover det vanlige. Stilen deres er inspirert av klassisk  80-talls hardcore, med noen elementer av sideshow og performance i live-sammenheng

 

Disårder:

Disårder er den norsk-baserte grenen av philip loverings internasjonale foretak Disorder(estbl.1978)

 

 

 

 

 

Info:

Første band går på scenen
kl. 19 PRESIS!
cc: 100 kr i festivalteltet

Ferger fra Vippetangen:
43 over hver time til 18.43
Ferger fra Langøyene:
03 over hver time til 19.03
Siste ferge fra Langøyene: 21.23
Privat båttransport
etter dette vil koste ekstra.

Telting er GRATIS!
GRATIS moro for unga
på stranda fra kl. 14.
GRATIS poesiprogram
i kafeen fra kl 16.

VELKOMMEN:)

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: