21. JULI

Tonehjulet Kräftpest presenterer:

Göttemia – Norsk Råkk – West Bank Robbers

 

Göttemia:


https://www.facebook.com/gottemia

Norsk Råkk:

Norsk Råkk kommer fra Oslo og spiller norsk rock med stor ska/reggae/punk innflytelse. Med en stor fasinasjon for norsk ny veiv har Norsk Råkk blitt omtalt som en tidsmaskin tilbake til 80-tallet. Norsk Råkk klarer å beholde særpreg og orginalitet i sitt lydbilde og er kjent for sitt forrykende liveshow med god feeling og masse energi.


https://www.facebook.com/norskrakk

West Bank Robbers:

West Bank Robbers er et reinspikka punk band. Betegnelsene post-, indie-, prog- kan trygt utelukkes. Punk. Etter å ha saumfart vårt langstrakte land i år etter år siden slutten av nittitallet og frem til … i dag, i band som Fence, No Torso, The Phantoms, Olafly og Norsk Råkk, var det nå på tide med et nytt prosjekt. Det var på tide å barrikadere seg i øvingslokalet langt fra minglere, promotører og andre selvutnevnte viktigperer i norsk musikkliv. Låter skulle lages og svetten skulle renne slik det begynte i røykfylte kjellere for 15 år sida. Resultatet er en rekke nye låter med fundament i den musikalske reisen opp gjennom åra, kombinert med en underfundig nysgjerrighet for det ugjorte. Vi er tilbake ved røttene. Med rein punk, rein glede. Raseri. Entusiasme Og et bankende hjerte. (Ok, da: Og litt dub!)

https://soundcloud.com/​west-bank-robbers/mosaikk
https://www.facebook.com/westbankrobbers

Første band går på scenen
kl. 18 PRESIS!
cc: 100 kr i festivalteltet

Ferger fra Vippetangen:
43 over hver time til 18.43
Ferger fra Langøyene:
03 over hver time til 19.03
Siste ferge fra Langøyene: 21.23
Privat båttransport
etter dette vil koste ekstra.

Telting er GRATIS!
GRATIS moro for unga
på stranda fra kl. 14.
GRATIS poesiprogram
i kafeen fra kl 16.

VELKOMMEN:)

  1. Tilbaketråkk: | Torggata Blad

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: