23. juni

MIDTSOMMERFEST!

Bøyen Beng – Dødøge – Dromedar
Gautomatikk – Ablai Roots – Børge Johansen
Harald Frøysa – Bernard Briis Band
Flea Market

Last ned flyer her >>

NB! Tidlig konsertstart! (14.00).

Bøyen Beng:

Myter, anekdoter og spekulasjoner til side: bøyen beng rocker som faen og spiller fletta av hvemsomhelst nårsomhelst. Gjennom 25 år har dette bandet begeistret og forbløffet et stadig voksende publikum. De ga tidligere i år ut sin åttende langspiller «bengladiro», og framstår i dag friskere og sprekere enn noensinne.  bøyen beng kommer rett fra turne i Tyskland til Langøyene og er klar til å gjøre det de kan best! Gled dere til et tent og engasjert band med en helt rå back-katalog i tillegg til nye, sterke  låter.

Dødøge:

Med fortid i band som Fru Pedersen, Disorder, Peder Pung og De Kåte, Søstrene Zappa, The Release Party, MBD, samt oppegående Anti Social Rejects, … har DØDØGES besetning befolket rock og punk scenen siden tidlig 80 tall.
Resultatet er vanskelig å sjangerbestemme. Joy Division-country er et forsøk.
DØDØGE er performance i en fiksjon som finner sted.

Medlemmer
Harald Kolaas, sang, gitar og melotron;
Steinar Krogstad, gitar,samples,sang;
Tor Degerstroem, trommer;
Maya Colette Alvarez, bass;
Pål A. Lind, gitar;
Bosse Petterson, munnspil, sax, tangenter.
https://www.doedoege.com/

Dromedar:

Elegant og utfordrende art-core fra dette spennende bandet. Trommer, bass og en løssluppen frontfigur som i tillegg til å synge sterkt og vakkert spiller på flere strenger, knapper og tangenter

Gautomatikk:

Gautomatikk er Gaute Gautamaa med band. Her står Gautes lyriske univers i sentrum, stilfullt framført med inspirasjoner fra såvel hip-hop og (trønder-)pønk som mer folkelige tradisjoner. Bandet står for et stødig og sikkert komp og melodiske overbygginger. Gautomatikk er et spennende og underholdende bekjentskap på scena i 2012, med musikalitet, humor og evnen til forbløffende treffsikre sidespark i bagasjen.

Ablai Roots:

Ablai (Abdoulie Jallow), gitarist/sanger/låtskriver, kom til Norge fra Gambia i 1987 og har spilt med en lang rekke artister som Jørn Hoel,Steinar Albrigtsen, David Cockran, Ky Mani Marley, Talisman, Frank Znort Quartet og har opptrådt på mange festivaler i inn og utland både som soloartist og som bandmedlem.

Børge Johansen:

Gitarist/sanger/låtskriver, kommer fra Norge. Spiller egne reggae-låter med Ablai Roots Band som backingband.

Harald Frøysa:

Frøysa er hot shit. Han er en overskridende karakter som synger sitt eget dramatiske liv i tradisjonelle kvedaformer,  med forbløffende dagsaktuelle stev som resultat. Frøysa har den evnen at han kan stå rett opp og ta oppmerksomheten til et fullsatt lokale bare i kraft av sin stemme, sine stev og sin tilstedeværelse. Nå på lørdag har han forlangt å få scenetid i tre kvarter, som han skal fylle med pur solo stand up kveding. Det blir drita tøft, men han har pondus til å fylle rommet og blåse bakoversveis på et hvilket som helst publikum. Vi ser fram til et intenst stevsjå basert på lyriske utlegninger av dop-eksesser, erotiske utskeielser, vendettaer, fanteliv og «den likaste futen er han som er dau», samt rekruttering-rekruttering-rekruttering!

Frøysa vil være plateaktuell sammen med Side Brok på deres nye skive som kommer i løpet av året.

Bernard Briis Band:

Bernard Briis er et av de fineste banda vi kjenner. Sjarmerende, flinke gutter som framfører følsomme bønner om «smooth rides», alltid vakkert og gripende og hinsides alle forventninger til hva et band kan formå. BBB er langt i fra punk i formen, men deler i praksis mye av verdigrunnlaget, og musikken deres er pur balsam og medisin for sjel og sinn som knapt noen kan ha vondt av. St.hansaften har de i oppdrag å både sette i gang og avslutte dagens konsertprogram, og de er tente og klare for oppgaven.

Flea Market:

The Fabolous Flea Market Band spiller og framfører semi-akustisk bluegrass med punk-nerve. De skaper en munter og løssluppen stemning på sine forrykende opptredender, og er et opp- og kommende navn på den lokale folk’n’roll- scena, med et knippe minneverdige konserter bak seg det siste halve året.

[jcolumns inbordercss=»1px dotted gray»]

Info:

Første band går på scenen
kl. 14 PRESIS!
cc: 100 kr i festivalteltet [jcol/]

Ferger

fra Vippetangen:
43 over hver time til 18.43
fra Langøyene:
03 over hver time til 19.03

Siste ferge fra Langøyene: 21.23
Privat båttransport
etter dette vil koste ekstra. [jcol/]

Telting er GRATIS!

[/jcolumns]

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: