26. MAI


Obsternasig Forlag arrangerer konserter og familiearrangementer på Langøyene 8 lørdager i sommer. Forlaget ønsker med dette å tilby byens befolkning et lavbudsjetts tilbud av pønk, poesi og moro for unga i en sommerlig og idyllisk ramme av strand og fjord og båtliv.
Langøyene på sommeren er Oslo på sitt beste!

Oslo Punk Fest 2012 Langøyene:

 1. mai:
  Freedumb. BlaaMannDag. Anti-Social Rejects. Lucky Malice. Skada.
 1. juni:
  Eskatol. Summon the Crows. Dømt. TöT. Headcleaver.
 1. juni:
  Jenkem Warriors. Salongorkestret. Shocktilstand.  M fl
 1. juni:
  midtsommerfest!  bøyen beng. Dødøge. Dromedar. Gautomatikk. Ablai Roots. Børge Johansen. Harald Frøysa. Bernhard Briis Band. Flea Market.
 1. juni:
  Direktivet. Faensmakt. Oslo Dub Club. Zombie Steak House. M fl
 1. juli:
  Succuba. Ticking Bombs. Inner Killer. Spyrunka. Grevling Batong.
 1. juli:
  Tonehjulet Kräftpest presenterer: Göttemia.  Norsk Råkk. M fl
 1. juli:
  Bitch Boys. Kronofogden. Bombfors. Ztøy. Ya Basta. Vold I Hjemmet.

 

Kort rapport fra Kick-off på Langøyene 26. mai
<

Klovnen Yildiz klovnemalte et tresifret antall barneansikter i løpet av drøye tre timer denne steikvarme sommerdagen.

Natalie lagde megastore såpebobler til begeistring for barna.

Harald Frøysa åpnet poesiprogrammet med bravur og glimt i øyet, så overbevisende at selv skeptiske fengselsbetjenter måtte gi seg over.

Freedumb følte seg litt svekka etter gårsdagens konsert med etterfølgende nachspiel, lite søvn, kjøring, lydsjekk i Moss, mer kjøring, venting på båt og dehydrert i solsteika. Det var ingen i publikum som la merke til dette når de noen minutter over klokka 7 tråkka til i kjent stil.

Stian fra HarpiksKlan m.m. framførte sin motorsagperformance «BlaaMannDag» kompet av Anti-Social Rejects. Resultatet ble foruten seriøse mengder sagflis en dekorert stol i to deler, og et drikkestaup hulet ut av en ospestamme. Staupet ble flittig brukt utover kvelden.

Anti-Social Rejects overbeviste som vanlig med stødig og sikker musikalitet, kontrollerte energiutblåsninger og sjarmerende framtoning.

Lucky Malice ble en høydare for kvelden. Det er en fryd å oppleve et band så til de grader tent og dedikert, sprutende av utagerende spilleglede og fengende rock’n’roll. Stemninga sto i taket, Lucky Malice ruler!

«Vi har ikke noe navn, men vi er skada», proklamerte Joakim, så var de i gang. Enkel, upretensiøs og fengende oslo-rock i ånden til Raga Rockers og salige Jokke, med sine egne svært spesielle erfaringer og betraktninger som lyrisk grunnlag. Om de ikke toppet det foregående bandet kom de likevel godt ut i sammenligningen. Stemningen holdt seg på topp til siste ekstranummer.

Alt i alt en svært vellykka åpning på Oslo Punk Fest, selv om deler av det forventede kjernepublikum glimret med sitt fravær.

Alle deltakende var godt fornøyd og litt til.


 

 

 

se Åse Karlsens bilder fra 26. mai her >>

 

 

les mer om festivalen her >>

eller bruk menyen øverst!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: