30. JUNI

Direktivet – Faensmakt – Oslo Dub Club – Zombie Steak House

 

Direktivet:

Direktivet er fra Vestfold og består av tildels kjente karakterer fra bl a Pandemi, HarpiksKlan m.m. Direktivet har gjort et par oppsiktsvekkende konserter i tiggerstaden i år, og framstår som et plyndringslystent langskip av pønk uten nåde og hensyn.

Faensmakt:

Når Faensmakt klarer å samle seg på scena blir det et hælvetes leven, og det kjennetegner også denne svært ustabile og kritiske massen utenfor rampelyset. Bandet har i løpet av snaue to år vært oppløst og gjenforent oftere enn noen har klart å holde regning med. På scena er det frontmann Olsens lyriske utlegninger av skakkjørte liv og skjebner som står i fokus, krydra med tildels mordlystne utfall mot svikefulle drittsekker som ikke holder det dem lover og ikke bringer det dem skal. Faensmakt er fullkontakt pønk’n’roll med stor fallhøyde og høyt risikonivå. Når de funker er de i stand til å legge alt flatt rundt seg, når de ikke funker også.

Oslo Dub Club:

https://www.facebook.com/OSLODUBCLUB

Zombie Steak House:

Info:

Første band går på scenen
kl. 19 PRESIS!
cc: 100 kr i festivalteltet

Ferger fra Vippetangen:
43 over hver time til 18.43
Ferger fra Langøyene:
03 over hver time til 19.03
Siste ferge fra Langøyene: 21.23
Privat båttransport
etter dette vil koste ekstra.

Telting er GRATIS!
GRATIS moro for unga
på stranda fra kl. 14.
GRATIS poesiprogram
i kafeen fra kl 16.

VELKOMMEN:)

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: