Julepuppgensere

Kvindens iboende selvimotsigelse

Tekst: Julenissen Foto: Det vil du helst ikke vite

Alle mænd der har inntatt af utelivets varierte buffe og koldtbord kan signere på at kvinden alltid derhend har spilt en sentral underholdningsrolle. Selv i de gamle dage kunne simple yrkesmænd holde sig for gode til at falle for perennielle triks fra kvindekjødets magtvirke. Skal nu den selveste professor bli fanget i samme nætt?!

Disse spørsmål og tilhørende innsikt og forståelse er af gunnlæggende biologisk og metafysisk forutsetning for detaljeringen og befrielsen av tidligere emminente obersvatører av disse skabninger, slik bare de udødlige kan forklare det hele:
«It is ”the slave” in the vain man’s blood, the remains of the slave’s craftiness – and how much of the ”slave” is still left in woman, for instance!», Beyond Good and Evil, Chapter 9, What is Noble?, Friedrich Nietzsche

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: