Politisk Hjærnesvikt AS lørdag 16. november

Tekst Bror Wyller

Klosterenga café, ett fett, vi begynner klokka 22 og det er fett. Bodø punk style moro. Skål. Tale for dagen, moro med punk på Klosterenga, helt innafor, her er det pønk som ruler i kveld. Da kan vi klare dette. Nesten så vi ruler lokalet selv, Torggata Blad driter i fansen, det er ekkelt, men dette er bedre enn som så, solid band. Yo.
Klosterenga er et kult sted med orientalsk interiør, som ser på deg nervøst fra sitt sinn og utøser sin bekymring over livet. Pluss et felt med jyplinger som ikke skjønner sitt eget beste. Tilskuera er ofte de verste. Bondetamper.
Det rører seg i salen fram mot framsyninga.

Hopp og sprett og tjo og hei, man begynner. Svakt, muntlig, ordentlig, tjærebredd båt ses ut på fjorden fra Bodø i gamledager mot nord, der draugen bestemmer mot nord.
Bodø mytologi saltstraumen i det corny vidvanne som er Bodø flyplass for yrkesmilitære som drev med krigsfly U2 og slikt under den kalde krigen.
Den sure krigen, hvem vant krigen i 75 eller den som verre var, Bodø my ass. Dette suger. Dårlig punk, dette er ikke blodpunk, det er gubbepønk av den verste skole.
Ofte brukt, Nils Ole Ofte Brukt, og så videre, dette er ikke bra.
Trommisen er i slaget. Bård!
Inn bak fasaden, fett. Inn i det indre nord, der man ikke fins annet enn undersåtter fra NATO krigsskueplass, Kæm vant krigen i 45? Det skal du bare drite i!
Power to the people!
Melodiøst. Der er en essens, noe som slår som meget poetisk i det ville.
Hurtigruta går fra kaia klokka 16. Nordgående, til Stamsund. Bodø virkelighet, til og med Bodø ruler i den forbindelse med vind alltid.
Vi veit hvor vi kommer fra!
Man har da sine erfaringer fra Bodø by, og jeg vet en vind til Lofoten i trance.
Traumebefengt sol i vind og vi leker ikke pønk.

Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>