1. mai er her

Hva er poenget med å framføre den sosialistiske tradisjon atter en gang? Faner og flagg og musikk og heisa, møte venner og diskutere lønnstrinn og karrieremuligheter. Og hvordan vi best beskytter våre privilegier. For har ikke markedsliberalismen allikevel noe for seg? I hvert fall nesten. I litt kontrollerte former. Sånn som new public management – en mulighet til å fordele oppdrag og eierskap etter kompis-prinsippet. Evt. a la meetoo. Men hvor er Berlusconi når vi trenger ham? Vi savner hans gjestmilde avledningsmanøvrer. Kamerat-orgiene for de store gutta. For Donald og Vladimir. Som i hvert fall er enige om at Ayn Rand var en sabla god forfatter. Hvordan feiret egentlig Ayn Rand 1. mai? Glem det! Nå er det marsipanbløtkake som gjelder. Før vi går over til laks og eggerøre og resten av 1. mai-frokosten. Var det ikke noen som hadde med seg hjemmelaget sylte? Og musserende!

Torggata Blad gir med dette sin uforbeholdne støtte til Elitepartiet De Smarte!

Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>