Det gjelder meg også

Hyper-leseren

Det gjelder meg også

Hyper-leseren Erlend Loe

Erlend Loe leser Harmanges essay på fransk og undrer seg over om boken vil bli oversatt til norsk.

Mens jeg leser tenker jeg likevel stadig vekk; jo, men dette gjelder ikke meg? Du ville sikkert ha likt meg, Pauline, for jeg liker ikke de voldelige og egoistiske mennene noe mer enn du gjør. Men, forstår jeg etter hvert, det gjelder meg også.

Erlend Loe i Aftenposten, 26. oktober 2020

Gå til betalingsmuren her >>

Eller ta en kikk på denne skjermdumpen >>Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>