Patriarkatet faller stadig på sin egen urimelighet

De intellektuelle leserinnene

Patriarkatet faller stadig på sin egen urimelighet

De intellektuelle leserinnene Marta Breen og Anette Garpestad

Patriarkatet faller er, ifølge opphavspersonene Marta Breen og Anette Garpestad, en podcast full av håp. I episoden om Feministisk teologi, misogyni og Aasta Hansteen streifer de innom Pauline Harmanges essay for håpefullt å belyse det motsatte av misogyni: misandri.

Hvis du ivrer etter å høre akkurat hva de sa om Harmanges essay, kan du hoppe til 20:38, skjønt vi anbefaler hele episoden. Eller alle episodene, for den saks skyld >>Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>