Exif JPEG

.
Røyking
Færre røyker enn før. Røyk er dyrt. 10-pakninger fins ikke lenger. Shit. Jeg ser ut på en type flare, i gata her og det er Torggata som gjelder, Joe & the juice, ved Eldorado bokhandel, man må begynne et sted. Være der man er, så tar man det herfra, der ute er det noe som skjer, en ser i en butikk, Kjell & Company, man ser ting ut fra andre.
Mirror, jeg ser meg selv være et speil for andre, og andre er mitt vindu mot verden, Window. Jeg ser inn i dette feltet og det tegner seg til en myndiggjøring av Norge på dette feltet, det er ikke meg som røyker, jeg er speil for andre, da røyker jeg.
Intelligent er dette, på den måten at jeg ser på folk gjennom et røykteppe, og nå begynner uteserveringa i byen i dag, og da er det greit.
Jeg ser dette synspunktet, og det dreier seg om politikk i dag, alle må med! Omsette dette i praksis, det fins 25.000 kommunale boliger i dag i Oslo, stygt.
Det er jo det som er plikten, at alle må med! Ikke stue folk bort i ghettoer som produserer narkomani på høyt nivå, ille.
Sigøynere må med, og dette er å betrakte dette som en nødvendighet, hvis man ikke inkluderer dem vil de fortsette å stjele og lure deg og skape dårlig stemning.
Alle må med!
Blåkors, det synes meg som alle må med her, både brukerne og ledelsen, Frelsesarmeens verstinger og de narkomane, det er sånn det er. Alle må med!
All men are equal, but some men are more equal than others, nei, jeg ser meg selv som pariakaste i disse henseender, dette er bløff.
I denne flare kan man ta dette rolig og plukke opp folk overalt, nå på Café Provence, som er algirsk, her er innvandrere fra Nord-Afrika, stort sett nesten bare mannfolk, iik!
Å se historien her er å se folk over hele verden alltid mingle og reise fram og tilbake, utveksling. Alle må med!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: