NATURiS kafé og gelateria

En munter isbar i Maridalsveien 2, med is av natur, ispedd kaffe og mix småting til salgs som te og kaffeposer. Vi møtte en av innehaverne der Sazi Luke der lørdag, det sto på internett at de åpna 10.30, han møtte på jobb 11.05, det sto i vinduet at de åpna 11. Javel. Han åpna alene, og den andre i teamet Rosemarie Luke, kona, var der dagen før, da vi stakk innom bare for å kikke.

 

“Vi er opptatt av hva vi spiser”, sier de i sitt promoteringsskriv for crowd-funding som vi fikk tak i på forhånd.
De drev en isbil med italiensk is i Oslo sentrum sist sommer, og den slo an, they wanted to settle. Foreløpig bare åpen på dagtid og 1. mai, og de strever nok litt med å få kunder.

 

Løypa er Hausmannsgate til Blå og Vulkan, der det går mye folk på kveldstid, de har åpent alle dager unntatt mandag. Italia til folket!
Fyren har studert is ved Gelato universitet i Bologna, det gjør inntrykk, kurset varte 2 uker.

Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>