Søren Kierkegaard på Cacadou

Søren står i baren og nipper til en Gammel Dansk, han er tross alt ikke norsk. Han ser en som jobber i Morgenbladet og griner på nesa. VG-journalister er hvertfall genuine skurker, tenker, han, disse fløtepusene i Morgenbladet forkludrer bare begrepet Angst. Å bevege seg inn i systemet er jo forferdelig, sier han til en venn, som kommer i hans sfære. Denne hurlumhei av ny freak show i Oslo er jo nokså dekadent. Gammelfreaks går her ikke, får han vite, han er ny i byen, et eller annet med at en eller annen idiot brakk beinet en gang, dette er harry.

Torggata Blad er et kompromissløst uav-hengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2020 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2003 av
Bror Wyller (Forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av:

Privatlivets fred

Informasjon om Torggata Blads bruk av cookies. Leser du denne teksten, har du samtykket i at det er satt  informasjons-
kapsler i din nettleser.

Vi  bruker Torggata Blad som en plattformfor for et prosjekt om stordata Privatlivets Fred.
Les mer om prosjektet her >>