Anbudskonkurranse

Framoverlent og løsningsorientert kommune med uforløst næringspotensial og internasjonal appetitt inviteres til å delta i en åpen anbudskonkurranse om å være vertskommune for Amazions distribusjonssenter i Norge – Amazion Norway Fulfillment Centre (Amazion Norway FC).

Alle kommuner med krystallklare ambisjoner om å spille hovedrollen i det globale forretningseventyret som er i ferd med å utfolde seg, er selvskrevne deltakere i anbudskonkurransen.

Som verdens største detaljist på absolutt alle områder, stiller vi selvsagt med alt som trengs av både arbeidskraft, materialer, varer og utstyr. Vi vil med andre ord ikke på noe vis ligge kommunen til last.

Vi kan tilby
– Inspirasjon til norske trauste bedrifter som sliter med ineffektivitet og hemmende ideer om fagforeningsplikter
– Oppsving i utleiemarkedet med stadig friskt påfyll av nøysomme og lite plasskrevende gjestearbeidere
– Noe skatteinntekt fra lokale boligbaroner og enkelte mellomledere
– Nasjonal anerkjennelse for at kommunen har lagt til rette for mer effektiv distribusjon av Amazion-varer til norske konsumenter (Lave priser på mer enn 150 millioner produkter i Norge!)
– Styrking av små og mellomstore lokale bedrifters muligheter til å nå nye kunder over hele verden, samt 24/7 online salgspartnerstøtte som hjelper dem å vokse
– Et personlig signert takkekort til kommuneadministrasjonen fra Jeff Bezos (med bilde)

Kravspesifikasjon
– Kjempestort, flatt og godt drenert område for anlegg av FC-et (lagerhallen og flyplassen*) – gjerne tidligere jordbruksland
– Godt vedlikeholdte veier med solid kapasitet for tungtransport
– God og rimelig (gjerne subsidiert) infrastruktur (vann, avløp, strøm)
Robuste offentlige tjenester, skatte- og avgiftsfritak for internasjonale detaljistforetak samt utradert fagforeningskultur blir sett på som en fordel.

Se anbudsportalen for detaljert beskrivelse og krav til dokumentasjon.

Vi ser fram til et knakende godt samarbeid og gleder oss til ilandstigning på Norsk sokkel!

*) Vi besitter en egen flyflåte og flyr inn varer og fersk arbeidskraft fra lavkostnadsland. Potensialforløst arbeidskraft vil ved endt arbeidsoppdrag straks flys ut av landet, og dermed ikke ligge kommunens velferdstilbud til last på noen som helst måte.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: