Apokalypse/Oslo Punkfest 21.12.12 kl.21 på Hausmania

Oslo punk fest 2012 inviterer til apokalyptisk-eskatologisk midtvintersbakkanalie 21.12.
Medvirkende Deciböllene, Dødøge, Direktivet, Dromedar, Tommy Luger, Harald Frøysa og Dj Rudemaan, + usannsynlige overraskelser!
Hausmania 21.12 kl. 21  cc 100/50 innkludert velkomstBOWL

Harald Frøysa er Obsternasig forlags førstekjempe. Vi holdt på å miste ham i sommer, og mange var usikre på om han ville kunne reise seg igjen etter 5 døgn i røysa. Etter et solid come-back på Last Train for noen uker siden er det ikke lenger grunn for tvil. Mannen har kasta krykkene og kvear med den samme infernalske fandenivoldskhet som har gjort ham berykta land og strand rundt.

Dødøge, anført av Harald Kolås og Steinar Kråxta, har forlengst spilt seg inn i vår favorittrekke. Space Cowboy med følelse for pop, psykologi og utfordrende lyrikk på liv og død og krig og kjærlighet, alt framført av et drevent orkester med bakgrunn i det meste av interesse.

Dromedar, med uforlignelige Annette i front, er mildest talt noe ganske annet. En audiovisuell performance som forandrer tid og rom til du må lure på hvor du er og hvem du er. Dromedar vil geleide oss gjennom midnattstimen denne mørkeste natta, og ingen kunne passet bedre til det.

Deciböllene fra Moss har vært et slumrende foretak de siste par-tre åra. De er nå tilbake i ringen som kvartett, med ny bassist igjen, og klare for å levere sin høy-energiske nihilistisk-romantiske og tidvis melodiøse hardcore. Et hyggelig gjensyn for gamle fans, og en overraskelse for de fleste andre.

Direktivet spilte seg rett inn i våre hjerter på barrikaden i våres, og har vært blant våre favoritter siden. Direktivet integrerer det norske skautrollet i en moderne pønk-setting på en svært overbevisende måte, og fjerner all tvil med sine vinnende smil. hvis du tror dette er tull må du jo være drita full.

Tommy Luger er en glimrende gitarist, og det finnes ikke en celle i denne kroppen som ikke er tuna på rock’n’roll. Dette har vært kjent i visse kretser i årevis. Det vi har sett og hørt av Tommy det siste året viser at han også er en låtskriver med en bratt stigende kvalitetskurve. Luger er aktuell med ny skive, og denne mannen bør få sitt gjennombrudd i 2013, dersom verden består.

DJ Rudemaan er vår platesnurrer for kvelden, og vi veit det blir bra.

komme det som kommer og skje det som skjer, vi tar vår plass blant de som drikker og ler

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: