Arabian Nights

vever

(foto: Paul Bunk)

Når man ser på Said Assabans kunst, som henger i kafeen på Kulturhuset Hausmania, er dette et produkt av hans opphold i Oslo gjennom mange år. Han har laga en versjon av 17. Mai, med norske flagg, på slottet, og i de tusen hjem og norske mann i hus og hytte! Prakt!
Norge er her sett fra Arabia og man lærer.
Videre har Said fremstilt Hausmania, på en godslig måte, der det er norsk flagg og rastafari flagg! En gull observasjon!
Man ser ikke slikt midt oppe i det nei, Oslo er jævla reggae!
Flagg! For folk er flagg imperial business, rundt, ikke som i Norge der det ikke truer med amerikansk i samme grad som den gang i Saigon, og det er nokså ekkelt med dette med rastafari flagg på denne måten, at Haus er kolonisert fra Ethiopia! Scheiße!
Symbolikk i det grønne! Det er også fremstilt en båt med oljetønner, med et omvendt nederlandsk flagg. Og det ser også ut som en liten stilisert oljeboringsplattform.
Said ser!
Og her er det sikkert flere klassiske symboler å studere nærmere.
Videre er det mye.
Utstillingen vil henge foreløpig til begynnelsen av april.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: