Årets mest relevante gaver

Julen er først og fremst shoppingens høytid – sesongen for fråtsing og høyt forbruk. Det skal handles mer av det vi allerede har, og det skal spises til vi spyr. Midt oppi det hele skal det klekkes ut geniale og i generøse gaveideer til de som har alt og mer en nok.

bobligboblepresanger_ftLLFor mange kan denne tankevirksomheten være en smertefull prøvelse som legger en mollstemt demper på hele førjulshysteriet. Hvis du er en av dem som har det slik, bør du lese videre, for her har vi gleden av å presentere boligpolitiske julegaveideer som innfrir alle suksesskriterier. De som har alt og mer enn nok vil aldri kunne forestille seg at det var nettopp disse greiene de egentlig trengte.

 

Til barna i familien – boligsåpebobleblåsesettet

Barn har sans for meningsløst tant og fjas. De lever i nuet og elsker ting av kort varighet. Samtidig er det vitenskapelig bevist at de ser alt for mye på skjermer og sitter for mye stille. Boligsåpebobleblåsesettet er noe som garantert vil få barna opp av sofaen og ut i frisk luft.

boligboblesaape

Den spesialutviklete boligbobleblåsebøylen tilbyr en ny vri på en klassisk lek. Boblene som blåses får et boligmotiv som kan skimtes før boblen sprekker. Dette gir leketøyet både en estetisk og pedagogisk verdi.

 
saapeboligboble1Eksempel på boligsåpeboble med hus i tudor-stil.

 

Til tenåringen i familien – boligboblejakken

boligboblejakkenBoligboblejakken er en optimal gave for den motebevisste ungdom. Arealeffektiv planløsning, god takhøyde og store vinduer gir god romfølelse og skaper en trygg og harmonisk atmosfære. Plagget er utformet på en måte som hindrer innsyn samtidig som man usjenert kan nyte utsikten.

Boligboblejakken er preget av moderne formgivning og høy innvendig standard. Vannbåren veggvarme og balansert ventilasjon sikrer et behagelig inneklima. Gjennomgående er det brukt gode materialer og valgt tidsriktige farger.

Innsiden er lyst og lekkert innredet med stilrene detaljer. Jakken er utstyrt med både downlights, uplights og walk-in-closet.

 

Til ham og henne – folkevognboligbobla

En romantisk gave som kan gis fra ham til henne og fra henne til ham, samtidig. (Den er nemlig litt dyr.) Folkevognboligbobla er en fantastisk oppfinnelse som tilfredsstiller både den pragmatiske og den eventyrlystne – både kvinne og mann. Den ble først utviklet på 70-tallet, men er fortsatt mulig å få tak i på bilauksjoner i utlandet. Her lar vi bildene få tale.

 

vw_boligbobla01a

vw_boligbobla01b

vw_boligbobla01c

 

Til besteforeldrene – sjampanjeboligboblekjøler og boligboblesjampanje

Besteforeldrene tilhører som kjent dessertgenerasjonen og har vokst opp med stigende oljeinntekter og høy stettføring, så hva er vel en mer naturlig gave for familiens eldste enn denne elegante sjampanjeboligboblekjøleren i sølvplett av typen Sans Maison, med tilhørende boligboblesjampanje av tilhørende merke.

 

champagneboligboblekjoeler

 

Med boligboblerelevante julegaver til samtlige har du et konsept som er både meningsfylt, unikt og som møter gavemottakeren på hans eller hennes premisser. Du vil garantert vekke beundring i den harde konkurransen om hvem som gir bort de kuleste gavene, og du vil trolig kunne flyte lenge på den takknemligheten gavene dine etterlater seg i mottakernes samvittighet. (Noe du sikkert kan få bruk for ved en senere anledning.)

Så da gjenstår det bare å trekke kortet – og et lettelsens sukk.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: