Argentina Frankrike

Av Dario Flo

.
Vi tror ikke på dette, vi er meget skeptiske til denne kampen, vi liker ikke disse laga for fem øre. Vel, vi kan bli positivt overraska. Vi er i front til å vurdere laga kaldt da. Gøy. Tango fotball mot Django Reinhardt jazz, det lyder som musikk i mine ører. Interessant.
Drillo kommenterer på TV, opptatt av sikring. Hva mener folk om dette, alt dreier seg om Messi, selvfølgelig, vi er ikke her for å lage kvalm for enhver pris, det er ikke det om å gjøre, dette kan bli skikkelig nice.
Nådeløst! Vi tror fortsatt ikke på dette, har ikke noe annet å bidra med enn ironi foreløpig, den første åttendelsfinale.
Jo Nesbø kommenterer, kriminelt bra!
Messi er 30 år, blir det opplyst om, fint for ham.
Messi er en halden mann, får man tro, sånn rent økonomisk, vil han kvalifisere som NRK-reporter etter endt karriere? Ikke veit jeg.
Tilskuera tåler nok ikke fleip, ser vi på tribunen, veldig alvorlig dette for fotfolket, hva skal man si om de forskjellige supporterklubbene, vi tror vi støtter folket her, ikke spillera.
Nei, jeg er opptatt av kampen i seg selv, nå, som folkefest.
Ut fra folkets røst er det jo slik at ingen har noen rettigheter før de vinner, tallenes klare tale, den som vinner er da best. Det å snakke om moralsk vinner kan man drive med på Blindern.
NRK: Begge laga har bevist at de har et stykke igjen til toppformen. Enig.
Det er som en boksekamp, mellom giganter, vi tror de vil ta alt ut her, fordi det er ikke noen vei utenom. Vinn eller forsvinn!
Jeg kommer snart igjen! Demis Rousseaus, Goodbye my love goodbye! Vi snakker musikk nå, og dette er tango kapital! Messi Messi Messi! Vi heller over til Argentina nå, vi vil intimidere dette på denne måten at Messi må integreres i laget, rett og slett, med Messi inkludert mulig de kan vinne som de vil!!
Messi er spydspiss, sånn ere bare.
Messi er ikke opptatt av show. Han spiller.
Team Dario Flo koser seg nå. Di Mario får et løp. Argentina er i press. Nå overdriver Frankrike, på dum måte, Argentina har nå grunna denne kampen.
Argentina har grepet. 6.52. Tango fotball!! El chochlo! Maiskolben! Buones Aires Rio de la Plata! Fra Montevideo!
Ok, straffe til Franrkike, et meget bra gjennomløp. 1-0.
Greizman. Ok.
Vi må tenke oss om litt da, men dette er ikke avgjort. Mål på kontring. Frankrike har kraft.
Målkraft. Besluttsomhet.
Men dette er ikke min kamp, men der ser jeg Jorge Luis Borges, argentinsk forfatter, og da blir det drama. Argentina scorer! 44 minutter. 1-1. Di Maria scora. Fint mål. Pause.
Annen omgang snart, vi fikk tak i mat, etter mye mas, på Prindsen Hage, som vi liker ikke, her er bare fashion fotball interesse, dette er gørr. Mat er godt. Lam. Lam chops, og vi ernæres før annen omgang. Litt.
46 minutter, Di Maria lager fett frispark. Og da blir det scoring. 2-1! Hei! Konstant press lønner seg, i fotball, en tilfeldig scoring som Frankrike fikk er bare en etnisk tilfeldighet, vrøvl og bedrag. Ha ha ha.
52 minutter, man har det greit i front nå.
Ok, men dette er interessant, kraft og styrke mot dans, i smålåtenhet, dette er av interesse, jeg ser Frankrike går opp til 3-2, det hadde seg slik at de spiller tøft. 4-2 Mbappe. Ok. Jeg ser dette som innafor. Vilt interessant. Pågåenhet og dristighet som Napoleon! 21 minitter igjen, uff.
Jeg ser meg selv undre meg over dette, Frankrike er gode i lagidrett for tiden, rett og slett, Håndball, dette er noe å lære av, ta til seg. Identitet.
4-3.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: