Asta Kask satte Blitz i fyr og flamme for gud vet hvilken gang

Nærmere 30 år etter sin første opptreden på Blitz vendte Asta Kask tilbake for nok en gang å sette Oslo-publikummet i ekstase. Konserthallen var skueplass for en stor, gjensidig kjærlighet mellom band og publikum denne kvelden, 21. februar
asta kask poster

«va fan, blitz, hver gang vi har besøkt dere har det vært sånn her. dere har følelsen, dere har hjertet, og nå har dere også et lokale som matcher. Gratulerer!!»
Å kalle Asta kask veteraner blir en understatement. Disse gutta har framført sin særegne, skoledannende trallpunk siden tidlig steinalder, nærmere bestemt 1978. Det var ingenting denne kvelden som tydet på aldring eller manglende motivasjon. Asta Kask gnistret av spilleglede og overskudd, og dette smittet lett over på et begeistret og salig publikum. Settet besto av eldre og nyere klassikere ispedd låter fra deres seneste utgivelser, alt framført med den samme energi og entusiasme.
Dette bandet, og deres musikk, er en uvurderlig juvel i den skandinaviske punk-scena, og vi skal være dypt takknemlige for at de fortsetter å gjøre heder på sin egen stolte tradisjon. Turnekameratene i Stilett og haldenpunkerne Lucky malice hadde æren av å være forretter denne kvelden, noe de begge utførte meget bra, men likevel i skyggen av kveldens gigantiske hovedrett.
)

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: