Åstedet

IMG_2017

Det som er sprøtt er sprøtt. Nå ser vi ut døra, på der han kom inn, Våpenmannen i området, over Arbeidersamfunnets plass, hvem er han.
Før Starbucks kan få KREDD må vi få dem i tale, de virker meget redde og det er det og det er sånn «vanlige folk» er at de håper politiet skal finne vedkommende, slik er ikke vi.
Våpenmannen gikk fra Storggata Gunerius opp Henrik Ibsens gate og bar en gitarkassa, der han stoppa og tok fram et gevær, maskingevær, softgun, ikke sikkert i følge avisene hva slags våpen dette er.
Det ble senere funnet på Starbucks, givetvis en tid senere, meldt til politiet. Hva er dette?
Spekulasjoner foregår vilt, og dette med den enslige desperado er ikke vårt synspunkt. Han er produkt av et samfunn.
At han trakk opp våpenet akkurat DER, som for eksempel er utafor Sentrum Scene, trenger ikke være planlagt, det kan være spontant, bestemt av stemninga på Arbeidersamfunnets plass.
Olav Scheflo fra Steinkjer født 1883 var med å stifte NKP 1923, moderat, beskrives han som og gikk tilbake til Arbeiderpartiet 1929.
Stemningen rundt dette Arbeiderpartiet området, fagbevegelsen, Youngstorget, på de tider var det en annen dans.
Hva er gærent med Jonas Gahr Støre? Lite, bare det at han er en smule selvhøytidelig, som Raymond Johansen.
Snur man seg denne gata, kan man gå tilbake i samme løypa, der også USBL ligger, hvis det ikke har flytta nylig, et ståk her!
Her ligger også kafeen People’s, og vi begynner å få vann på mølla.
Starbuck har unge medarbeidere, på max 20, og jeg kan ikke prøve å få dem i tale, som journalist, det må skje via via.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: