Bad

IMG_1881

Jeg går ikke i Torggata fordi det er Torggata. Jeg går i gata og ser Torggata. Torggata er blitt hipt, fyr med hipsterskjegg sitter stadig på Cacadou, bad ass, fryktelig ensomt da, når man er med snyltere. Men de er mennesker de også. På søken, det å være fordømmende er ikke vår greie. En annen hipster er ikke her, fordi han ikke er hipster her lenger, da boikotter han, det er nokså komisk, at man skal være her fordi man belemrer stedet med sitt nærvær som B-kjendis.
Tragisk er dette. Så fryktelig er verden, at Oslo går på det klassiske Veit du ikke hvem jeg er, jeg går ikke og legger igjen penger på stygge steder. Så da så!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: