Bernie

Bernie

Det er tid for å se muligheten for å få Bernie Sanders som president i USA.

Få har trodd på det, nå har han vunnet fire stater på rad, med god margin, dette blomstrer. New York State er nå et viktig mål, 19. April. Ja! Vi tror på at mulighetene for påvirkning nå finnes. Hvordan? Innflytelse, påvirkning, makt, det er nå mulig å se dette i stort, Barack Obama var nok litt for ivrig, kan vi se i ettertid, det dreier seg om en snuoperasjon større enn å bare få en kul president. Yo.
Movement er poenget, og Obama var movement, Bernie er det, og han snakker om at VI skal vinne! Obama snakka om at han skulle vinne, så vidt jeg husker, Obama er hiphop. Bernie er sosialist. Hilary Clinton er bare tufs.
Så en tale hun holdt, det er bare Obama kopi, og ellers har hun sagt: If the families are strong, the nation will be strong. Hun er bare godmor, fortsatt kvinnen bak mannen. Bill.
Jeg vandrer gjennom dette landet, ut fra fortellinger jeg har hørt, leser noen politiske kommentatorer, men det dreier seg om inntrykk, så får man ideas, inspirert av David Hume’s begrepspar Impressions and Ideas, som betyr dette, at man får inntrykk, om gangen i den amerikanske presidentvalgkampen, og man ser anlytikeren Five Thirty Eight, Nate Silver, påstå at Hilary etter all sannsynlighet vil vinne New York, men dette er statisk måling og hva med han selv, her kreves aksjonsforskning.
Det er en plikt å gjøre noe med forhold du ser som er dårlige.
Nå er det slik at vi spiller dette spillet og husker 2008 presidentvalg der flere og flere ga sin tilslutning til Barack Obama, og man minnes Eminem sin tilslutning, som ikke var spesielt hjertelig.
Endorse, på amerikansk, det er slik at jeg ikke er på den vibben her, mer på solidaritet, med Bernie movement.
Viktig forskjell. Her er grundig arbeid som trengs
Torggata Blad ser på dette her og vi støtter Bernie Sanders, vi kommenterer det slik at her må alle ta et tak.
Analysen går på at vi alle må jobbe for å gjøre USA bedre. Dermed en innsikt, man har før i forhold til USA i Norge ment noe om USA og presidenten, det er feil, vi må delta.
Fiskeripolitikk, Norge, landbrukspolitikk, spillet om pengene er der hele tiden!
Barack Obama er et forarbeid til Bernie Sanders. Det demokratiske USA har alltid vært sterkt, der det foregår diskusjoner hele tiden, der sørstatene er en type mexicansk kultur med våpen som spesiale, de små skritts vei er Bernie Sanders, ha respekt for folk!
Bernie har vært senator siden 2006, før det satt han i representantenes hus i 16 år, likevel er han ingen politisk ”ringrev”. Han er ikke korrupt, helt enkelt.
Dermed er det et helt annet klima i politikk nå, man kan ikke ta Bernie på noe som helst dritt, han er sann!
Så da kan man ikke snakke om sleiphet i politikk etter Bernie Sanders’ inntreden, og folk må klappe igjen kjeften som ”kommentatorer”, her kreves handling!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: