Blå

På vilkår var det i går skyting på Blå. Av folket for folket, vi er her dagen derpå og ser stemningen er ikke kul. Vi sitter her med Morgenbladet på Bortenfor der Blå er stengt og Frank Znort spilte utendørs. Blå skal være stengt etpar dager. Kunsten å motstå et terrorangrep ses her i felten, vi er her og tror dette er meget instruktivt.

 
Vet man hvem skytteren var, folk sier han er nazi, og sto bak skade på liten gutt på Blitz for fire år sida, gunman er 24 år.
Blå, et sted uten attitude, som liksom er norsk hiphop senter uten kultur, som bare skal tjene penger på fete artister. Fikk som fortjent. De ba om det, med broiler dørvakter og dette er gentrifisert sted par excellence. Fitte!

 
Vi ser hva vi kan gjøre med dette, i aksjonsjournalistikk, er her og tror på dette områdets fremtid og potensialitet.
Hiphop kultur er å betrakte som de som står bak den arabiske våren, og ble grisa i Syria slik at flykntningestrømmen kom til Europa.
Hiphop kulturs motstand er nazistisk.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: