Brasil Mexico

av Dario Flo

.
Vi forbereder oss med burger snart, på Grytelokket i Storgata, det er meget gøy. Brasil må vinne. Noe annet hadde vært fatalt. Da kan man ikke snakke rent lenger, Mexico er ikke noen vinnere. Sorry.
Vi snakker ikke vold her, men Mexico har en type nerve, som vi ser i forkant, Brasil er mer koleriske, Mexico har varme. Herremenn. Herrefolk, dette er kulturkunnskap, Mexico er nok noe mer selvstendig enn Brasil. Ok.
Mexico er Kvikklunsj, Brasil er konfekt! Brasil har en eleganse, som ingen er i nærheten av. Flott. Mexico spiller uten noen som helst interesse, bare på vane.
Jeg ser de kjører moped gjennom landet, rundt i huttiheita, og har ikke mål i sikte noen gang, et land med liten fart og nerve. Det har Brasil!
Vi ser vi tror Brasil overtar verdenstronen etter Tyskland, fra VM i Brasil.
Dario Flo har ikke alltid rett, men han tar aldri feil. Sorry.
Dario Flo har ikke noe med at hans land Italia ikke kom til VM, det driter han blanke faen i. God fotball er det eneste som teller for meg!
Fotball er å forstå hva motstanderen driver med, eksempelvis får man noe på dette drittlaget Sveits, og det komiske laget Sverige, de har ikke sjarm, som Belgia, Uruguay har blitt bedre i løpet av VM, etter en litt skeiv start.
England er kjekke gutter, det er det, Colombia ryker nok ut snart, det står mellom Brasil og Uruguay. Latin-Amerika!
Mine påstander her har interesse.
Vi spiser burger og forbereder oss mentalt, dette er i flukt med det folk sier, at i VM nå kan alle slå alle. Tenk om Japan vinner? Fett.
Jeg driter i mer enn dette foreløpig, få i meg mat først.
Ok, på Rett Inn, rett før det begynner. Jeg er på plass. Yo!
Situasjonens alvor føles. Ha ha.
Igor Charlatanov mener at dette skal bli stas. Dommeren i asur. God ball. Scenen er klar. Bolshoi fotball!
No pasaran! Ingen kan si noe på folks forhåndsseeding her, man ser bettlere og i det hele tatt veddemål som løper rundt og odds, hvem Odd da?
Mexico grønne.
Brasil er å betrakte som mellomspillere, ingen fjols her, men de er ikke opptatte av å ha ballen hele tida, som Spania, som tapte på det, poenget er å finne de gode sjansene. 1-0! 2-0!
Stort øyeblikk, Neymar scorer, etter 52 minutter, på en kombinasjon, der han løper tversover mot høyre ikke langt utafor 16-meteren, i fint driv, utstoppelig, som han kan være, så stopper han og hælsparker til William, da blir det åpning! Alle har fulgt Neymar! Og så runder William forsvaret og legger inn rett foran mål der en til og Neymar er, Mexico skikkelig utspilt! Neymar scorer.
Siste målet etter 88 minutter er også et genialt Neymar raid, legger inn til lett scoring for Firmino.
Neymar som playmaker har vist seg!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: