Brudd

.

Av Dario Flo
.
Jeg spilte før i tida fotball, på guttelaget til Nordstrand fotballklubb. 12-14 år var det vel, en sesong, dialektisk sett kom jeg greit ut av det, fast på laget, men vi havna midt på tabellen, noen divisjoner nede, brukbart. Finn og jeg fra Ljan dro til Nordstrand stadion sammen, i fellesskap, kom med på laget. Bra.
Etter hvert fikk vi litt sving på dette laget, jeg scora et mål en gang og fikk attest fra treneren om at jeg var bra. Jeg var bra nok for dette laget, men ikke meget god, med en standard som god fotballspiller til måls, men det funka.
Nå ser jeg dette med synd og skyld og tabber i fotball, det er noe med å spille for laget, som gjør et lag godt.
Som hånd i hanske gikk dette her, i laget funka jeg i laget, rett og slett.
Men jeg skjønte ikke dette med å spille for laget, nei, ikke bevisst, men hva ellers gjorde jeg, jeg mangla det store overblikket.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: