Butikkmanualen

Ofte er det greit å gå i butikken, rimi rema ica kiwi joker bunnpris, videre bør man ta det rolig og legge seg i selen for å opptre høflig. Vel, man kan ta det som det kommer eller gjøre et eksperiment, videre betale med cash eller kontant alt etter som. Ha begge muligheter tilgjengelig. Man kjøpte en dress her om dagen, inkludert slips, fikk sko og hårklipp, for en seanse, her i opera er det kult å kjøre en type design, la oss si Tryllefløyten her i dag, at folk i sjappa danser etter min pipe.
Ja, modus operandi, i forskjellige typer butikker er det forskjellige typer mennesker, kulturer, det er det alltid, i dag rimi, og hva er forskjellen mellom rimi og rema, rema er på fisk, føler jeg, kiwi på jobb, joker på en megetsigende holdning til publikum, scrutinizing, rimi er på pølse, ica er helvete på jord, rimi er bondsk. Bunnpris er ryddig.
Ja, inntrykk, impressions, så kan man bearbeide dette og handle på det, få noen ideer, ideas, etter David Humes filosofi, grunnlagt på impressions and ideas, nyttig tankegang til bruk, nei, la oss si at statsministeren hadde kommet hit til rimi, da hadde alle sett lure ut, på rema hadde de tatt av seg hatten, på ica hadde de driti på draget, på kiwi hadde de gitt honnør, stått i giv akt, på joker hadde de tatt det helt rolig, på Bunnpris også.
Ja, det fins andre sjapper også.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: