Bystyret

rådhuset

Byen er et styr, det er tydelig. Raymond Johansen taler, byrådsleder. Makt. Og det tales internt. Talefeil er poenget, dette er det motsatte av Jeppe i baronens seng, Cleeng Person, kjører til Amerika, og det dreier seg om at Raymond Johansen er breial. Viktig sak Hva skal vi gjøre med det? Raymond går på selvskryt. Faen! Kommer med ”meget ambisiøse planer”, osv.
Carl I Hagen snøvler, alt er såre vel. Til dette, makt og monopol, god jol! Dette er kaffeslabberas. Minne megom meg som lobbyist i rådhuset i 90-åra. Hva har skjedd med Raymond?
Presseetiske konsekvenser for å si dette klart, uff.
Nei, dette er klokkeklart dårlig! De prater ikke! Dette er null!
Og dermed vurderes konsekvensen for Oslo at disse bystyrepolitikerne er så teite! Fælt!
De er vel seminarisert og konsekvensutredet og privatisert og karrierebevisste, at man kommer fram i dette brave new world, hakk i plata valgkampteit, ikke signifikante uttalelser, det nærmeste man kan komme helvetet.
Saka Hausmania er på dagsorden, den skal opp 16.15, nå er den 15.37, og man forventer tull.
Dugløysa, Hanna Marcussen, -eh, sier et eller annet at Ekebergsletta er en uhyre viktig sak, og man forventer smør.
Bæ!
Det er greit nå for så vidt kort tid før Haussaka skal avgjøres av bystyret, jeg venter.
Kauk, det er folk her i salen og de underligste gevanter og jeg minnes Sejm i Polen, parlamentet, og her på Rådhuset er det 7-8 vakter i alle etasjene før vi er på galleriet i Twin towers.
Uff. Torggata Blad dekker dette fortløpende, det er som en idrettsreportasje, Tone Tellevik Dahl byråd snakker teit og man må regne med at dette er vanlig. Hun maser om at Oslo er ”først” på et felt, hold schnavla!
Dugleik Heimefrosen kommer med en fyllejente i manesjen og det dreier seg om at dette er en høne fra Høyre, evt frepp, står i danskebåtkjole og taler med sprit under beina. Bra.
Jeg er her og har flere ganger vurdert å gå.
Hanna –eehhh Marcussen snakker og nå er dette i gang. Haus på spill.
Hm.
Uff.
Saka avgjøres på få minutter, det blir solgt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: