Cabarét Standard PEPPER, en tyrkisk hiphop motorsykkelcabaret, mandag 4. nov. kl. 20.00

Pepper_cabaret_standardCabaret Standard framfører cabareten Pepper på Skuret, mandag 4. november. Det er tyrkisk hiphop motorsykkelcabaret som viser en reise til Tyrkia og gjennom til den andre siden der man nå forlater Europa for godt i vår verdensturné. Det er et poeng at i den norske godstolen vi sitter i er det sol ute sol inne, i Tyrkia er det Istanbul som gjelder i første omgang der vi take a walk on the wild side av Bosporus og sier ikke stort annet enn Istanbul not Constantinopel for å være i fleng i fryd for en reise til Anatolia og Kappadokia og Alania og Ankara mot Ararat inn i Jerevan på en indre reise i fri flyt Easy Rider.

Rævva i gir! Viktig å vite en del ting her om Frygia og Aeolia i dette landskapet der Julenissen kom fram 6. desember i Izmir Smyrna i vest og Jonia, Doria, Helvete heller i Lydia og Aeolia, de antikke landskap som var sødmende.

Velkommen til den inngangsporten til orienten, til det mystiske og forlokkende Asia, dette mytiske kontinentet med sine kameler, sitt krydder, sine karavaner, turister og tilslørte dansere. Bli med dit revolusjonen pågår på  liv og død nå.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: