Cacaleaks 2

Cacaleaks, hva folk snakker om, det er ikke lite, ikke minst på pub, i går på denne tiden hadde jeg de og de inntrykk, i dag andre ting, og dette blir en type diagnose, en sjamanistisk oppfattelse av stemningen i byen. Vel, i denne forbindelse ber jeg ikke om nåde, og det dreier seg om en type øvelse i selvtillit, en sa at siden vi er halvsøsken er vi bare halvparten så vellykket og gode venner, videre sies det en del ting som ikke trenger refereres, i denne forbindelse hadde jeg en del samtaler i løpet av dagen, en uenighet som var sterk og effektiv som dreide seg om det å bruke våpen i våronna, dermed ender dette for i dag.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: