Cacaleaks

Hva snakker man om? Elvis has left the building, været, Dirty Oppland, alt mulig, dette er populærkulturen, popular culture på sitt beste. Slayer, og det som står på taket på kødden som ikke vil vite av at man snakker om det som skjer på Stortinget.
Det skjer i de beste familier, men det er ikke der det skjer, der man ferdes for å finne ut av hvor det skjer, papparazies tar alltid feil, en som bare raser etter nyheter er en taper.
Der er det det dreier seg om, man har ikke noen linje lenger i media, det er ikke det som skjer det som Dagbladet skriver om, i de tusen hjem, som det så fint heter, hos forbrukerne, som det ikke fullt så fint heter, er Fake Snaker på gang som en ånd i en flaske fra lageret som ikke hvem som helst har adgang til, dessverre, fins ikke nyheter, det er bare en borgerlig fordom.
Tenk om man dreit i hva de sa på Stortinget, tenk om man ikke hadde peiling på noe som helst i VG, at Aftenposten driver på med masse dop slik at de får masse kunder og annonser, slik er livet, brave new world 1984, og det er ikke meg imot alle dystopiske forestillinger vi blir konsentrert med på kafé.
Øl, og vold og skamslåtte bønder, vi har en greie.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: