Canal street

canal street

Festival i Kragerø, med en eller annen diva Patti Smith på toppen til fem hundre spenn og folk vingler rundt og det er dårlig stemning. Fra port til port, fra vås til vås, en dårlig norsk dum ekkel festival av vanlig merke, det skal man heretter få merke.
Kultur konsum i en innpåsliten norsk strand løve kultur uti strandgropa der usexy damer med splitt, og hersk, i munnvikene går der som droner matroner og skal slå ut håret for faen, ekkelt!
Nå er ikke jeg innafor, annet at en artist som jeg samarbeider med Per Willy Aaserud spilte trompet her og det var jo kult og kjempegøy! Men han alene klarte neppe å dra opp spemninga mer enn noen hakk. Hakk i plata! Det er gode saker han leverer, framifrå, der han jodler opp på trompet på standard pop-låter, vidunderlig!
Men eller bare trist og leit og godtonete og vi skal ta dem.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: