Carribean night

Carribean night
På St. Halvards bistro

En to tre så var det i gang, dette arrangementet, kl 21. 18, 21. juli, ok, nei, dette er bra. Bistro Caribe. ” En aften med karibisk twist på St Halvards Bistro i anledning at vår alles kjære pirat- og bandleder, Steinar Seeland er på snarvisitt i gamlelandet. Forvent deg søt musikk, bitre drinker, duftende sigarer og fyrige frøkner!”
Jo da, dette er sommer, men jeg som er her som ikke den jeg tror i øyeblikket har bare noen små saker å bale med, en eller annen kvalme, som ikke er helt opprådd, dermed tar jeg meg en calypso utendørs og gjenerobrer meg selv som hengende ved cubansk musikk i miljø med både det ene og det andre og nå kommes det inn i en del rytmer som for eksempel er som bossa nova og jeg er her ikke lenger som noe annet enn meg selv som skjønner.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: