Castro – Infidelity

Castro overbeviste med sitt debut-album «The River Need», befester nå posisjonen med oppfølgeren. «Infidelity» er et høyaktuelt og definerende rock-album for 2018.

Tekst: Harald Lange

«Infidelity» er et skinnende polert beist av en skive, full av spenstige takter, strømlinjeformet vellyd og klokkeklart framførte sanglinjer som utleverer låtskrivers posisjon og stikker etter de vonde punktene i den selvfornøyde hovedstrømskulturen. Under den glossy overflaten i fasadeland kverner et mørkt, urolig kaos. Vantro er den nye standarden, vi flykter fra konsekvensene av våre egne feiltrinn og luller oss inn i medias redigerte blikk på verden. Noen reiser seg opp og skriker ut: «Hei! vi hadde noe på gang her, hvor ble vi av?».

Om det er noe som helst å utsette på dette er det at det er FOR bra, FOR perfekt til å være «motkulturelt». Jeg griper meg i å savne villskapen fra førsteskiva, men lar meg samtidig imponere og oppsluke av den mektige flyten og de vakre detaljene i denne samlingen av høyaktuell rock for 2018. Per Borten fra Spidergawd har produsert, og han skal ha sin del av æren for å ha hentet ut av Castro dette skinnende verket. «Infidelity» vokser for hver gjennomhøring og seiler opp som en klar kandidat til ikke bare årets, men århundrets rock-album!

Castro – Infidelity
LP/CD 2018
KongTiki – Boss Tuneage

«If the war is over please let me know!
I’ve been running undercover since the
Late Night Show.»

(«Undercover»)

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: