Cupfinalen

Tromsø Hødd, TIL får det til, her i begynnelsen av kampen har de dominans. Fulle tribuner. Greit å se dette på pub, fotball er best på TV, 20 minutter igjen av omgangen, vi sier ikke mye. Kontring fra Hødd, alt kan skje.
Så skjer det noe, en finte, og Tromsø har tak på Hødd, de ligger ikke med brukket rygg, men er på hæla. Men det er de gode på! Utliknet.
Hødd er rimelig gode og uberegnelige, minner om Moldes myke spillestil. Kontring-kønntri? Hødd! Kjetil Hasund! Nå viser det seg at dette er mitt minne om da Hødd var storlag i Norge, fett! Hødd og Sogndal!
Fotball. Gode kommentatorer, opplysende om spillet, de har peiling.
Hødd har stått imot. Presset. De må ha en meget god trener! Hødd ruler nå!
Pause. Vi ser Lars Arne Nilsen på Hødd trener er meget gemyttlig, Høgmo på Tromsø er mer old school big boss, gir direktiver.
Ok, dette er en viktig kamp for framtida, Hødd er oppfinnsomme, Tromsø er styrte, Ulsteinvik vant, ruler, dette er den nye fotballen, der spillerne er med på laget og treneren fungerer som konsulent.
1-1 og Hødd vant på straffespark, Old School tapte.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: