Dag 3 Tyskland og Brasil

.

Av

Dario Flo

Fotballen er rund, sies det, men ingen grunn til at Tyskland og Brasil ikke vinner sine kamper i dag. Da står ikke verden til påske. Bankers.
Men kampene må spilles først, Tyskland først ute mot Mexico, deretter Brasil mot Sveits, Tyskland og Brasil er rangert som nummer 1 og 2 i verden, ingen kan si noe på det.
Mezüt Özil, kjent tysk spiller, slo igjennom VM 2010 i Sør-Afrika, ble en god spiller i det VM og spilte på ny måte, som offensiv tilrettelegger. Nå spiller han i Arsenal, og har ikke levd opp til sitt talent som en som kunne bli spiller i verdensklasse.
Trener Joachim Löw, viktig mann, som sitter ved sidelinja midt på og er alltid våken og følger spillet med argusøyne. Intelligent fyr, og en som jeg tror kan skifte taktikk underveis best som jeg veit om av trenere. Godt. Han skjønner en kamp som et forløp.
Ok, i forbifarten ser man slutten av Serbia – Costa Rica, og Serbia blamerte fotballen på slutten og angrep en linjemann. Faen! Burde bli ekskludert. Serbia vant 1-0. Ha det bra.
Tyskland mot Mexico følger da, og vi snakker i gåter om folk rundt omkring i verden og ingen har rangen any more. No way, vi snakker om denne kampen som om intet annet skjer, ikke sant Per? Mexico har habil interesse, intet mer.
Mexico leder 1-0 ved pause, det er av interesse, man tror ikke på noen lenger, tysk flause på gang, de stanger mot overmakt i forsvar, som Island sto mot Argentina, men dette er halv tid.
Jeg tror på tysk seier her, men det skal holde hardt.
Tysk mentalitet gjør ikke feil, her ses dette, de ble desperate før pause med mål mot seg fra et antatt dårligere lag. Kongen Löw har en jobb å gjøre i pausa. Boateng styrta fram, Özil styrte videre, men dette er vanskelig.
Står ikke verden til påske? Er det et skifte på gang? Folkets Mexico terger tyskerne, erter dem! Yo.
Joachim Löw står der staut, på sidelinja, vi skifter linje, og ser på mentalitet, bryter dette med hevdvunnen skikk? Hæ? Tranquillo! Slapp’a!
Neu Brandenburg i Øst-Tyskland kommer til sin rett, dette er øst vest hjemme best, hoi!
Tyskland i press nå. Skarpt skudd bomma.
Posttipankki, Finland, jeg er der og sender ikke noen hjem for tiden, dette er en liten artighet i universet, Tyskland får ikke hull på byllen. Trist.
Tysk arroganse står for fall. Glimrende. Ha!
De kan ikke leke!!
Verden står ikke til påske nei, på tide! Hva skal vi med påska?
Når Brasil spiller om en time mot Sveits, er det ikke lett, er verden gått av hengslene? Hæ? Verden står ikke til påske nei, på tide! Sveits er rangert som nummer 6 i verden, ikke kødd med dem!
Men vi snakker fotball nå, til slutt, men det er ikke mer å si, enn at kultur bestemmer,når Neymar går for penger, som er drittsekk mentalitet, hjelper det ikke at han kommer fra slummen, han har latt sin suksess gått seg til hodet, sorry, vi holder med ingen i kampen mellom Brasil og Sveits, spennende!
Kunst og kultur, dette er en type ekspertise, i en krise! Vi ser ikke heller på noe som helst, men uansett, vi spiser burger lett snart.
Trondheimsveien, det er det fint. I situasjonens midte, klokketro på Sveits! Ko ko!
Teite kommentatorer her på berget, autoritetstro fra helvete, disrespect!
Samba fotball er i gang. Coutinho 1-0. Jeg slapper av med dette, godt fotballspill er i gang!! Thiago Silva nær ved å score 2-0 rett før pause. Vidunderlig.
2. Omgang fett. Team Favela! Jesus!
Sveits med skurkescoring, dytta en Brasil spiller vekk, faen.
Kommentatoren sier at slikt blir ikke dømt mot, ok.
Sveitsiske banker, javel, råttent spill fra Sveits, ikke akseptabelt. Sorry, dette er ikke riktig.
Råttenskapet i det kommersielle fotball-VM viser seg, vondt. Dette burde vært pådømt. Uff.
Brasil spiller magisk, Sveits spiller tragisk.
Hva skal man gjøre med dette. Ta dem.
Det ble 1-1. Jeg aksepterer det ikke.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: