Danger!Man/Lucky Malice – Handicap

handicap-front-cover-400x400

Gudfedrene av norsk hardcore og Haldens stolte riotgrrrls har det siste året inngått i tett samarbeid og partnerskap. Det begynte med en felles turne sør på kontinentet, og har eskalert inn i ekteskapet mellom D!M’s St.Faen og LM’s Linda og nå dette splittalbumet og påfølgende felles turnering. Det er en riktig vakker historie om å gå sammen i dyrkingen av felles interesser til glede for flere enn seg selv, og musikken svinger som man kan forvente.

 

Begge band har sin særegne umiskjennelige stil og formel som de ikke gjør noen veldige forandringer på her og de nye låtene bærer preg av overskudd, lekenhet og glede i utførelsen. Hvert band gjør 4 nye egne låter og en cover av hverandre. Skiva finner naturlig nok veien til hyllene til bandas respektive fans og vil også fungere som en introduksjon til begge band for nye lyttere.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: