Deichmann

Bøkenes bok, Bibelen, i en annen kultur Koranen, det er de to bøker som er bibler, i en fundmental betydning. Torggata Blad er her ikke, i Bibelen, i Koranen, på Deichmann er vi og ser for oss folk som tar en bok ut av en hylle og leser, forfatteren Jan Kjærstad er her, han like å lese, vet vi, det gjør Kjartan Fløgstad også, og mange forfattere er slik, kjærlighet til litteraturen, hva du vil, jeg har møtt sånne folk, med stor leselyst.
Lange samtaler kan gjøre underverker, bøker er mer til en annen greie, nemlig bakgrunn, utdannelse.
Vel, det fins en bøkenes verden, der man tar inntrykk, danner seg meninger, noen leser bedre enn å høre, for eksempel på forelesninger, men det er samtalen som er det primære, den menneskelige kontakten har primatet.
Deichmann, der man leser så øyet blir stort og vått, å kunne uttrykke seg i sammenheng er en varm potet
En bok er for en elev en autoritet, der står det ting og tang som man må få med seg, man her leser Tusen og en natt, for tiden, det har virkelig stor nytteverdi, disse eventyrene er mange og kjeder seg fullstendig inn i hverandre, om kjærlighet og overlevelse, dette er dritbra!
Så sitter man der, og ser hva dette kan brukes til, kulturforståelse, menneskeforståelse, i vår tid leses mye bøker, men mange leser ikke slikt.
Å komme i kontakt til bøkenes verden, er poenget her. Det er Deichmann stedet for.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: