Delfiner, delfiner!!!

…da en mann drog på delfinjakt og alt han fant var fisk som så ut som tunfisk…

Tekst og Foto: Sam Iravanian

Alla mina problem skulle løses, jag skulle få pengar och gjora varlden grønt!!! Men nej då, det var bara en bluff!!! Allt var bara en bluff! Alla föreställningar jag hade rann ner i DRITT, rett og slett. Det fanns inget håp lengre, jeg var lost. Jeg var nesten helt blakk och hade mistet livslysten, ingenting funkade lengre.

Mitt arv gick åt helvete, mor var en vond variant av Trump, far var død (takk gode Gud) och min syster hade forvandlats til en nervskakad zombie. Och der satt jeg, i Iran, och tenkte ”Fuck this shit man, du må komma igång, du må få tro på livet på nytt!!!” Och så plötsligt kom jag på att jag kunde dra på delfinjakt (egentlig: delfinsafari, red. anm.), jag hade aldrig sett delfiner, jag hade aldrig satt min fot i en zoo, men jag kommer ihåg att jag var på en aqua world når jag var 6, men kommer fan inte ihåg delfiner. Men om jag treffer på delfiner så kunde kanskje allt løse seg?

Delfiner er jo livslevande enhjorninger, jo!!!! Hva kan overtreffe et møte med delfiner, og det i Persiske Gulfen, med tusen miljarder soldater og missiler runt meg, det er jo dödsromantisk. Store tankskip som frakter energi til alle i hele verden, droner som følger med alle bevegelser, droner som skjuts ned med missiler som har samme navn som meg… livet er såååå herlig ved Persiske Gulfen, og tenk om du kunde plusse litt DELFINER på det? TENK PÅ DET DU!!!!!

Hummeren er jævlig billig ved Persiska Gulfen, en ekte navare som meg har ikke noe problem att skaffe seg en fet middag med fersk hummer rett fra havet for 100 spenn. Det er liksom en kebab med brus på Bjølsen, fuck yeah, snakke om oppkjøp!

Take this NAV!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: