Det absolutt motsatte sporet

Det absolutt motsatte sporet

Tekst Thale Husemoen Illustrasjon Freyja L. Husemoen

På sporet av den tapte kropp – fuck tiden

Lenge gikk jeg sent til kvelds, sov med øynene halvåpne.
Jeg tenkte i det jeg sovnet, at dette er bare hvile og at jeg var ved halvbevissthet, at jeg fremdeles var våken. Som en hval, rett under havoverflaten. Da jeg våknet, for jeg må ha sovet, gjespet jeg, og inntok min egen kropp igjen.

Bøkene jeg leste, ble aldri en del av meg. Jeg så dem som arkitekttegninger, grafiske målinger, skisse til noe som jeg kunne bruke, bygge videre på. Jeg forsvant ikke inn i dem, slik som enkelte bruker bøker til å flykte inn i, som opium. Som om alt var en avskjed, til noe annet. Angsten raste, men selv var jeg en pyramide og min sjels bevissthet, en tråd festet øverst med et lodd i enden. Skulle jeg svikte og komme i ubalanse, måtte det flom eller jordskjelv til.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: