Do not allow Jeff Bezos to return to Earth

Underskriftskampanje

Billionaires should not exist…on earth, or in space, but should they decide the latter, they should stay there. 

Tekst Redaksjonen

Lageransattes videoopptak avslørte nylig at Amazon destruerer hundretusenvis av ubrukte, feilfrie varer istedenfor å returnere det til produsentene eller donere det til institusjoner som kunne ha god bruk for dem. Amazon påstår at det dreier seg om en misforståelse, men da de samme forholdene ble avslørt i 2019, lovet de at de skulle avslutte denne praksisen (https://www.aftenposteninnsikt.no/klimamilj/den-skitne-forbrukersannheten). Destruering istedenfor returnering? Hm…

Er det en underskriftskampanje vi alle burde signere, så er det vel denne.
I skrivende stund så er det 133,175 folk som har signert og runder den 150 000 så blir det en av de mest støttede underskriftskampanjene på change.org noensinne.
Klikk på lenka under og støtt du også!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: