Dromedar med høylytt presentasjon av NotOK!

Dromedar 2.0, fv Tobias Eide, Annette Stav Johansen, Tommi Damstuen. foto: Harald Medbøe
Dromedar 2.0, fv Tobias Eide, Annette Stav Johansen, Tommi Damstuen. foto: Harald Medbøe

 

Dromedar er i ferd med å ferdigstille sin nye produksjon «Human condition», 6 nye låter med den nye lyden, Dromedar 2.0.
Forhåndslytting røper et inspirert band som tar sin musikalske lekenhet til nye høyder og vidder. Den heftigste låta i pakka er den frenetiske og desperate «NotOK!», hvor Annette skriker ut ufiltrerte sentimenter fra Hauskvartalet angående salget og det nye eierskapet, over et hissig og ladet komp.
Ideen om å gjøre et presentasjonsstunt på Hausmannsplatz dukket opp spontant mindre enn 24 timer før det fant sted. Evenementet var tillyst klokken 19, men så sent som fem minutter før var Annette opptatt i ivrige diskusjoner om casting, koreografi og kameraføring mens hun også prøvde å verve ytterligere aktører til å bistå. Alt mens Tobias foretok justeringer av den tekniske tilretteleggelsen i siste øyeblikk og på overtid. Dette til tross, showet var i gang før klokken ble halv åtte og dro et publikum av forbipasserende nysgjerrige og folk fra nabolaget.
Annette sto på taket av Flerbruksen på kulturhuset og sang live til en playback av kompet. Playback og vokallyd var ikke helt balansert, men tilhørerne fikk et rimelig inntrykk av hva det handlet om.
«NotOK!» er en killer av en låt som nok vil bli å høre gjennom sommeren og høsten.

torggatablad.no

13711686_1629396824038187_262097362_o

Tobias Eide kommenterer: du kan føye til at selve stuntet opprinnelig var basert på å spille inn live-vokal inn til låta, og at hausmansplatz således fungerte som et stort lydstudio.
Opptakene skal i følge Eide være «chilling», noe vi velger å tolke som at det har blitt riktig bra.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: