Dromedar – Playing with Illusions

12.mai 2021 slapp Dromedar sin nye video til låta «Playing with Illusions». Låta har de siste årene blitt en signatur-låt for bandet, og i denne nye produksjonen framstår dette som det mest komplette Dromedar har produsert som band. Låta er fengende, med en stødig, rocka beat og en melodi som umiddelbart fester seg som en søt kløe.

Tekstmessig oppsummerer Annette sitt og Dromedars liv og arbeide i kunstens tjeneste, og adresserer den skapende samtidskunstnerens indre drama i kontekst av et samfunn i ubalanse hvor politikk og offentlighet framstår som en avansert lek med røyk og speil.

Video en er produsert av Jorge Karudo og RWQL Productions, i et nedstrippet og minimalistisk bildespråk som fokuserer på bandet og deres framføring av låta, med diskrete variasjoner i bakgrunn og kontekst som framhever låtas og bandets kvaliteter mer enn det distraherer. Alt i alt en vakker og slående produksjon, og en markering av Dromedar som et band å regne med også i 2021.

Nok en gjennomlytting fjerner all tvil, dette ER det mest komplette Dromedar har gjort så langt, og aldri har hit-potensialet vært større. «Playing with illusions» er så sanntidsaktuell at det er til å både grine og le av, og ikke minst danse til, heisann!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: