En artikkel om det tilfeldige

Det ses noe i bildet som man ikke var klar over da man tok det, en tilfeldig forbipasserende med godt rykte, en kjendis, må vite, der borte, av en eller annen grunn er vedkommende her nå, i mitt bilde av denne vennen kjennes smerte.
Nei, hva dette betyr for min formidling, er vel godtagbart i så måte, en eller annen gang skal vi intervjue ham på frikirka og slikt, er dette en prest, mon tro, Mitt Romney og Mitt Afrika, midt i blinken blir denne mormoner hovedaktuell standard, og hadde han vært her på Ivars kro, skulleru sett.
Vel, kjendisen ser surt på meg, for jeg har gjenkjent ham, lagt merke til følget av lokale papparazier som dyrker fyren over alle grenser, høy status i gruppa må vite, en autoritet på området Thailandreiser, for tusan, en å spørre, som setter standard for alle samtaler, local hero.
Cacaleaks vil ikke for tiden ta dette opp på vulgær måte, men vi forstår dette med gentrifiseringens makt over alle grenser, der alt blir forsimplet som kommer i hans munn. Hold kjeft! En lokal forståsegpåer som får taletid, for folket tror han har peiling og siterer vilt. Huff.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: