England Panama

av
Dario Flo

.
England spiller fornuftig fotball. Fotballens hjemland. 1-0 etter 8 minutter. John Stones. Fra Manchester City. Niznij Novgorod stadion. Nordøst Russland, ikke langt fra Norden. John Stones er født i Barnsley, 24 år gammel, Barnsley midt mellom Sheffield og Leeds. Straffe England. 19. Minutter. Harry Kane scorer.
Herr Smurf mener at England spiller bra. Dette er lovende! Sånn skal straffespark være! 3-0, Lingard. Fett.
Skål.
Store fri, vi spilte håndball i skolegården, jeg var keeper, tok alt. Fett. En sesong rula jeg, inntil en fyr gjennomskua meg. Dett var dett.
England scora igjen, etter frispark. Stones. 4-0.
Ja, jeg drømmer meg bort til fotball på hjemmebane, Ljan, der jeg var best, og bedre enn de som var fire år eldre enn meg, et talent, som ikke ble oppdaga. Ha ha. Trist som faen.
Smurf sier dette er lett match for England. Ok.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: