Erna Solberg

Erna på Blåkors

Erna Solberg

.
Vi er på Blåkors kontaktsenter, fått vite at Erna Solberg kommer snart. Javel. Min snusfornuftige tale om dette er at dette blir makeløst! Vi føler dette er en gyllen anledning til å se Bergen! Wow! Byen mellom de syv fjell! Et munnhell går. Man er programforpliktet til å sende henne en melding, Alle skal med!
Man puster og peser litt, og ser folk rundt røde i øya, prate fritt om det forestående, stemningen er rolig. Ordnet, her får man gratis mat og folk har det innafor.
Jeg får ikke appetitt her nå, vil snakke rolig til henne eventuelt.
Hun kom presis. Godt. Virker innafor. Og så er det et stort haleheng av pressekorps og slikt, vi er jo ikke her, prinsipielt, men hun virker faktisk svært ok.
Hva kan vi gjøre her? Hun får mat av Jostein, sjefen her, Jostein Hågan, alle skal med!
Man sitter her fortenkt nå og prater med likesinnede. Greit. En episode, vi lar det bli med det.
Går ut, setter meg på Mela cafe i Mariboes gate på utsida. Fett. Her er bilen hennes, svart, statsministerbil må vi anta, body guards og tillike filmiske scenerier, oh.
Sånn ere blitt!
Mela cafe slutt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: