Et intervju med Siv Jensen

Vi har ikke intervjuet Siv Jensen, men hun er en offentlig person vi har møtt, på en måte romanfiguren Siv Jensen, som vi alle ikke kjenner, men uansett, dette er et navn sannsynligvis flere i Norge har, selv om vi foreløpig ikke har sett noen Siv Jensen lookalike, som har stått fram. Måten å gjøre dette på er rimelig hasardiøs, selv vet vi litt om vedkommende, etter noen samtaler, men jeg som ikke vet noe om politikk, selv ikke oljepolitikk, vet mer enn jeg vil ut med etter samtaler med noen journalister som liker quiz, der vi er på Stopp Pressen en gang iblant og opplever den rene skjære galskap, det å fly etter nyheter, som Torggata Blad ikke gjør, er ikke presseslakt, vi som ikke har greie på det, driter i det som de som har greie på det sier, men det å intervjue Siv Jensen er en kunst, som alt annet, der hun sier en del ting som media refererer fortløpende, Lars Jakob Krogh, en forpurret Herbjørn Sørebø, som Odalens nest største sønn, videre er de fleste originale journalister i dette landet fra Volda, der det nå er mediaskole for de som vil være med der det skjer fortsatt, uansett. Siv Jensen var der ikke.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: