Et kritisk blikk på Norge

Når jobben er gjort, går folk flest hjem, sies det, noen går på butikken og andre sovner etter middagen md avisa på knærne og TV’n på, klassisk, andre går på byen, det urbane livet. Nok om det, sier folk, man skiller på arbeid og fritid i stor grad, en journalist er på jobb hele døgnet, som en forfatter.
Art Deco, en pub i Oslo som eksisterte til inntil ca 10 år sida, gikk jeg forbi her for etpar dager sida, Grønland, Platous gate, der var jeg deltager i en type klubb, der de diskuterte en del saker, type vennetreff, organisert mest rundt et tidligere forhold mellom to stk.
Ja. Hvordan miljøer oppstår, har Aftenpostens interesse, for å si det på den måten, Torggata Blad har heller ikke oppstått av seg selv.
Aftenposten er en aktør i norsk presse, i politikk, se hva folk snakker om på pub, alle leser aviser der, som på T-banen om morran fra Manglerud.
Pressen er min greie her, for å påvirke, og Norge trenger en del kritiske stemmer, som skaper debatt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: