Fake News

.

Noen ble oppdaget som listefyll i Lom, skriver en avis man ikke lenger husker hva heter. Dette var mens Listesaken pågikk, om noen husker den. Listen over kjente lomværinger kan du finne på nett, så det så, kjente og kjære Jotunheimen kan du komme til, Galdhøpiggen ligger i Lom kommune, Bøverdalen rett opp. Der går Trude Instumyhr på ski ned lia, en svingom på tune, lûnt. Faen, hun kler av seg og legger seg i senga, nynner på en vise om Toto, godgutten! Der hun synes å omklamre ham kjælent, ren sex.
Svevende oppi lufta ser vi henne male taket etterpå, med en dose Tae Kwon do med en fyr på kjøkkenet etterpå, fett.
Trude er velkommen de fleste steder for en fight, troll rundt ser hun fighte hele bygda til tider, på fylla. Råsterk. Og smart og kjapp og elevert i sine uppercuts, hun har mang en blodig nese på samvittigheten, titt tei!
Jeg holder en knapp på å bli forkjølet, sier røya rett overfor, Fride Krusetunge, en unge har hun pådratt seg, her er poden på vei til å gjøre en kriminell karriere, ragger rundt på en motorsykkel stolt og tøff og umyndig og raider bensinstasjoner rundt for søppel. Godkar blitt.
Røde underbukser og heavy metal på anlegget på hytta oppi der, Stuslegstugu, uhu! Nei, her er det fest iblant, der Gunnar setter fra seg hagla utafor og valser inn på sprit, haru sjekka om det er tresprit? Full guffe!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: